This post is also available in: French Spanish Greek Hungarian Italian Turkish Romanian

These are the minutes of the 2nd SheepNet Transnational Workshop held in Timisoara (Romania) on the 15th & 16th November 2017.

Agenda for the 15th:

Time: 08:00 – 19:00

8:00 Departure from Timisoara (Savoy hotel)

9:00 (1 hour drive by bus) Arrival at Farm no 1. in Calacea

1 hour 30 min Farm no 1 visit

10:30 Departure from Calacea

11:30 (1 hour drive by bus) Arrival at Farm no 2. In Nadlac

1 hour and 30 min Farm no 2 visit

13:00 Departure from Nadlac

14:30 (1 hour 30 min by bus) Arrival in Chisineu Cris

1 hour 30 min Lunch in Chisineu Cris

16:00 (1 hour 30 min visit + cheese tasting) Dairy factory visit

17:30 Departure to Timisoara

19:00 (1 hour 30 min by bus) Arrival in Timisoara (hotel Savoy)

 

Agenda for 16th:

09:45 Welcome, Introduction of the day & recall of the agenda

10:00 Welcome from USAMVBT

Romanian Sheep production

10:30 Solutions market

11:45 Coffee break

12:15 Solutions market – efficient gestation

13:30 Lunch – catering

Group picture

14:30 Solutions market – lamb survival (management)

15:45 Coffee break

16:15 Solutions market – lamb survival (animal)

17:30 Conclusions

18:00 End of the meeting – bus to go for dinner

This post is also available in: French Spanish Greek Hungarian Italian Turkish Romanian